Hverdagsglimt

En god dag starter her – uten filter

06.45 – Klokka ringer. Jeg/vi kan slumre litt… Det ender med zzzzzzz så ringer klokka igjen 07.00 DET ER DA DET BRAKER LØS. Vi må opp nå. Gå du i dusjen jeg vekker unger!!! Vi rekker ett nuss og en klem og som i de fleste andre hjem får vi håpe mor treffer høyre bein i gulvet først, da blir dagen så mye bedre.

Joda det går fint å vekke kidsa i dag også. De trenger bare litt tid. Så er det å gå i dusjen mens de får tid til å strekke ut kroppene sine og klargjøre hjernen for nok en lærerik dag.

At tøyet ligger klart går stort sett fint når du er 10 år, men er du 14 år med langt vakkert blondt hår, da forteller ikke mor deg hva du skal gå med. Dessuten har vi ikke tid å spise frokost sammen, men en skive på tallerken og ett glass appelsin juice det står klart å venter.

Kjøkkenet er samlingsplassen om morran. Vi koser oss her, legger planer og minner hverandre om avtalene vi har for dagen.

Vi legger litt flid i niste boksen om det passer seg sånn. Salami, gulost og den slags er fast inventar i kjøleskapet og har vi ikke epler av typen “pink lady” da kan det være det samme. Å tro meg vi har prøvd å bytte ut. “Det kjennes på smaken”.

Vår lille pakke på en god start på dagen; God tid, gå gjennom dagen, praktiske løsninger og god orden. Alle er ansvarlige for seg selv og alle må bidra sammen. Ikke alle dager er like. Vi har også morraer med dårlig tid, høyere stemmer en vanlig, den eldste mister bussen etc… Men god eller dårlig start på dagen!!! Vi kan uansett ønske hverandre en fin dag…  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s