I media

Kamille

Kan ikke annet enn å si at å se hjemmet sitt på glanset papir var ganske stas!!

Er jo opptatt av interiør, synes det er gøy å få utløp for nye ideer og kreativitet. Når det i tillegg kan være en liten hobby som gir avkobling og energi. Ja da kan en ikke annet en å være fornøyd da!!

Spennende var det å få besøk av dyktig fotograf og stylist men det er allerede 8 mnd siden de var her og allerede er endel forandret, men sånn er det jo for oss som klør i fingrene etter å flytte rundt på ting:)

Får endel spørsmål om jeg handler mye nytt og er første mann i butikkene når det kommer nyheter. Svaret er: Ja handler noe, en liten ting i ny og ne, og synes det er gøy å følge med på hva som kommer inn, men det kan også gå lang tid mellom hver gang en fornyer noe. Kommer ann på hva det er. Noen ganger må en spare, fordi en ønsker seg en dyrere og større ting men andre ganger er en liten glass vase til 30 kr akkurat prikken over i’en. 

Det viktigste er dog ikke tingene men hva man får ut av det man har, hvordan det fremstilles og hva som skjer med å flytte rundt på småting en allerede har.

                                     

                               

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s