Kjøkken

Kjøkken valg og favoritter

Det er ikke lett og velge kjøkken. Det er ofte der man må ta de vanskeligste valgene. Ikke bare innredning men belysning, fliser og utforming generelt. Vi har IKEA kjøkken og er veldig fornøyde. Vi kan enkelt bytte fronter om vi skulle ønske det en gang i fremtiden.

Jeg har ikke tenkt å fortelle deg hva du bør gjøre eller velge men hva jeg er mest fornøyd med ved vårt kjøkken.

Vi har gjort noen justeringer underveis og allerede der er vi glade vi valgte å ha rene flater, god veggplass, ingen overskaper og god belysning. Kontraster var viktig for oss. Derfor er hovedveggen belagt med metro fliser. Veggen over vasken har bare fått vanlig miljø tapet som man kan male ved behov dersom man ønsker å endre. Hylla som nå står der er kommet i ettertid men er ett av de beste valgene vi har gjort. Her samler vi favorittene våre som hører til på kjøkkenet og som vi kjapt kan ta tak i når vi trenger det.

Er veldig fornøyd med valg av fliser. Lampene er fra Nud collection med sokkel i betong. De er plassert over vasken og den delen av banken som man oppholder seg endel. Belysning er viktig. Vi valgte derfor spotter i taket. Spottene er hvite og går i harmoni med taket uten å skille seg for mye ut. 

Mange lurer på om vi ikke mangler plass og svaret er nei. Alle skuffer er dype og delt i 2 med ekstra uttrekk så vi har masse oppbevaring.

Høyskaper på den ene veggen med integrert stekeovn og micro. 

Favoritter på ett brett. Ryddig, enkelt og oversiktelig.


Litt enkelt rot må man ha. Her i kroken har vi utnyttet plassen til en pose for tomgods, feiebrett, koppehåndkle og kurver for oppbevaring/pynt.

Kjøkkenet vårt er virkelig husets hjerte. Her er det alltid folk. Noen gjør lekser, noen lager mat og noen slapper av. Helt bevisst har vi ikke kjøkkenbord. Når vi spiser samler vi oss rundt spisebordet i spisestua. Der det normalt skulle vært kjøkkenbord har vi sofa. Mye triveligere og vi er enda mere sammen.


Ikke rart man trives her…


Slik fungerer altså vårt kjøkken optimalt for oss.

Totalt er kjøkkenet ca 22 kvadrat. Godt utnyttet mener vi:). 

HC 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s