Bad · Sponset innlegg

Sponset innlegg

Nytt bad på 123

Synes du badet ditt er kjipt? Går du rundt å skal prøve å finne motivasjon til å pusse opp? Det finnes muligheter som kan gjøre det litt enklere enn å totalrenovere. Nordsjø har en fantastisk våtromsmaling som du kan bruke. Til og med inne i dusjsonen kan du male. Det krever godt forarbeid og litt tolmodighet… Heldigvis at mannen i hus har en god dose av nettopp dette.

Før hadde badet vårt en aprikoslignende farge på flisene. Det har stått sånn siden vi flyttet inn for 4 år siden. Badet var nokså nyoppusset når vi flyttet inn men vi ønsket en rask, rimelig og enkel fornying. For vår del var derfor løsningen med å male helt genial. Så vi bestemte oss for å sette i gang. Vi brukte vår loale butikk  Byggi Hunsfoss for hjelp til å finne farge og riktig fremgangsmåte. En flott butikk med god service og hyggelig folk.

Her ser du badet FØR fornyingen:


Her har du oppskriften på hvordan du går frem for å få ett perfekt resultat:
1. Du MÅ vaske badet grundig med Nordsjø forvask. I dusjsonen er dette spesiellt viktig og du bør gjerne gjenta prossessen her med vasking 2-3 ganger. I dusjen er det narurligvis mye såpe og kalk så det er viktig å få bort alt.


2. Grunning, en viktig del av prosessen for å få malingen til å henge godt. Du må grunne alt du har tenkt å male. Dersom du ser eller opplever at grunningen ikke vil feste seg må du la det tørke før du pusser lett med litt sandpapir og påfører ny grunning.


3. Mal i vei med den fargen du ønsker. For de som har en tendens til å søle eller ikke er så god med pensel kan maskering være en fordel. Når det gjelder våtromsmaling bør du også snakke med en fagperson som hjelper deg å velge riktig farge.

BEMERK: I våtsonen må du bruke malingen som heter PERFORM BATHROOM + og på veggene bruker du den som heter AMBIANCE SUPERFINISH

På dører og karmer har vi brukt: PROFFESIONAL SNICKERI

Fargekode grå: Grey Haze, S 4000-N

Fargekode hvit: Sne, S 05000-NEn to tre… På det fjerde skal det skje! NY LOOK PÅ BADET. Når du er ferdig bør det stå og herde ett par dager og MINST en uke i dusjsonen! Det var faktisk den største tålmodighetsprøven… Vi er superfornøyde!!!
Tips: Denne hylla stod på badet før oppussingen, som du ser av ett tidligere bilde. Vi har snudd hylla på høykant og kjøpt hvite “skuffer”. En enkel og kjapp fornying.

Mer informasjon finner du her: Nordsjø

-Hilde Cecilie-

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s