Borddekking

Hva er vel en fest, ett selskap eller en stor begivenhet uten ett festdekket bord. Fra det enkle rustikke til det sofistikerte og elegante. Alle har sine ønsker og sin egen smak. 

Ta kontakt med kamelonstylistene@gmail.no dersom du ønsker hjelp til borddekking.

Bla nedover for å se noe av det vi har gjort.

 

Bryllup i peach og hvitt

For en tid tilbake hadde jeg og søsteren min ett bryllypsoppdrag. Alltid like gøy og utfordrende.Fargekombinasjonen var peach, hvitt, grønt og gull.

Nydelig utgangspunkt for borddekking til bryllup. Hortensia er en flott blomst å dekke med. Den ruver godt og er ett flott syn. Peoner er sesongens blomster i april og mai, så på den tiden av året bør dette være ett innslag. Den dufter forresten nydelig. kombinasjonen var bare nydelig, og bruden selv hadde gjort en grundig jobb i detaljer og da blir resultatet alltid innertier.

Høstbryllup med innslag av sort.

Bryllup, eleganse og med en touch av røffhet –

Bruden selv ønsket kvister, resten var opp til oss. Gamle flasker, hortensia, eføy, lerk og gammel bjørk blir komplett med levende lys og hvite duker. For å gjøre noe annerledes brukte vi sorte lys.

Serviettene var hvite og bordkortene ble navnelapper i kartong, knyttet rundt servietten med champagne farget ull og gullbånd. Perfekt for sesongen bryllupet feires i som var preget av høst og at vi beveget oss mot høytid. 

 

 

 

 Konfirmasjon

Konfirmanten ønsket en touch av rosa og sånn ble det. Resultatet av “gammelrosa” servietter og blomster i rosa, hvitt og grønt ble en nydelig kombinasjon. Prikken over det hele er lys i ulike varianter. Tynne lys, kubbe lys, te lys og vanlige kronelys. 

Bordkortene som er formet som sløyfe fant vi på panduro. Det er egentlig gaveinnpakkning men gjorde nytten sin vel så godt som til bordkort.

Denne nydelige feen festet vi i taket og den hang og “voktet” over hovedpersonen selv!

Rosa velkomstdrinker… Et must! Populært for små og store og ikke minst lekkert å se på.

Ballonger med gass hadde vi mange plasser som pynt, men de gjorde seg ekstra godt som dekorasjon der maten skulle stå!

 

Høstbord

Det er oktober, bladene er nå perfekte så det var kanskje helt naturlig at det måtte bli det som kom på bordet sammen med levende lys og lykter. I tillegg har jeg en flott “busk” slyngende sak på utsida av huset som jeg kan knipe av lange grønne stilker med røde bær på!  Veldig dekorative.

Ta sesongen inn, herlig og flott!!

 

 

60 års feiring

60 års feiring på høsten er toppers. da er lyngen på sitt beste. Jeg og min flinke søster dekket bordet med lyng som vi bare dro rett ut av potta og plasserte på bordet. Vi strødde ekstra jord ut på bordet og hadde store hvite kubbelys i tillegg til masse te lys. Hvite servietter med bestikket festet i hyssing lå på hver tallerken. 

tips: om du ikke har like glass så varier flere typer. det gir en utrolig flott variasjon på bordet.

store risballer i taket er nydelig. men dette tar tid å få opp så ikke noe du gjør i siste liten.

                         

En svært så fornøyd 60 åring har tilbakelagt en flott feiring!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s