I media

Her vil du finne ulike reportasjer av huset vårt i media.

Reportasje i Kamille

dsc05518_246170

 

Borddekking for boligavisen

Jeg og søsteren min Gina deler samme lidenskap for interiør. Vi er vel det folk kaller over middels interiørfrelste. Dog må ikke alt koste så mye eller det må ikke byttes ut å handles hele tiden. Vi bytter stadig om og forandrer på ting vi allerede har. Det er det som gjør denne verden så spennende.

Borddekking er en lidenskap. Det er også en ting vi har felles og synes er veldig gøy. For å si det sånn er jo det halve gleden med å ha gjester. Å planlegge borddekking kan ta dager men kan også gjøres på 10 minutter. Kommer an på settingen og tiden. Men en ting er sikkert, det må ikke være fest for at bordet skal være pent. Å sette seg til middagsbordet en vanlig ukedag kan også være hyggelig å gjøre noe ekstra ut av.

Før jul var vi i BOLIG avisen til Fædrelandsvennen hvor vi snakket litt om borddekking og viste kjapt og kort 3 ulike bord settinger. Det var en artig opplevelse. Vi hadde det veldig gøy;)

Det er kanskje noen ting som kan være greit å ha i skapene som ofte er i bruk til borddekking; små glass vaser i ulike størrelser (noen små og noen mellomstore), en del varierte holdere/glass til te lys og kubbelys, noen enkle lysestaker til lange lys og selvfølgelig kubbelys. Foruten dette har jeg selv en hvit og en lys grå lin duk som er kjøpt i metervare på IKEA. 

Under kommer det en knippe bilder av to av borddekkingene som vi gjorde da avisen var her!

Poenget med borddekking er at det skal være gøy. Bruk fantasien, bruk det du har i skapene og tenkt nytt og annerledes. Alt må ikke være tradisjonelt og riktig for bli fint. Er du lei av de gamle tingene dine kan du alltids kjøpe en spray boks eller to. Å spraye figurer, lysestaker, dekketallerkener går veldig fint.

Så har vi NATUREN som er vakker i seg selv. Kongler, kvister, gran, furu, stubber og stokker. Alt kan brukes. Sammen med  masse lys, servietter og gjerne blomster om du vil blir det en vakker setting.

Lykke til med borddekkingen!

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s